Dom> Aktualności

91020 91021 Integrator zaworu elektromagnesu

Integrator zaworu elektromagnesu to urządzenie lub system zaworów elektromagnesu do większego systemu lub procesu. Zawory elektromagnesu to urządzenia elektromechaniczne, które kontrolują przepływ cieczy lub gazów poprzez otwarcie lub zamykanie zaworu za pomocą prądu elektrycznego. W systemie integratora zawory elektromagnesu są zwykle stosowane do kontrolowania przepływu płynów w różnych zastosowaniach, takich jak automatyzacja przemysłowa, kontrola procesu i systemy HVAC. Integrator może zawierać wiele zaworów elektromagnesu, które są kontrolowane przez cent

96028 91017 91018 91019 Dostawca części zaworów hydraulicznych

Jeśli szukasz niezawodnego dostawcy części grupy zaworów hydraulicznych, możemy pomóc. Nasza firma specjalizuje się w dostarczaniu wysokiej jakości części grupy zaworów hydraulicznych do szerokiej gamy zastosowań. Mamy dostępną dużą inwentaryzację części i możemy szybko spełnić Twoje zamówienie, aby Twoja maszyna działała płynnie. Nasz zespół ekspertów ma wiedzę na temat systemów hydraulicznych i może pomóc znaleźć odpowiednie części dla twoich konkretnych potrzeb. Współpracujemy z najlepszymi producentami, aby zapewnić, że nasze części sp

91002 91008 91016 Dostawca części grupy elektromagnesu

Istnieje wielu dostawców, którzy specjalizują się w dostarczaniu części elektromagnetycznej grupy zaworów dla różnych branż. Niektórzy popularni dostawcy obejmują: 1. Zawór ASCO - wiodący producent zaworów elektromagnesu i powiązanych produktów, oferując szeroką gamę części grupy elektromagnesu do różnych zastosowań. 2. Parker Hannifin - kolejny znany dostawca zaworów i komponentów elektromagnesu, oferujący kompleksowy wybór części grupy elektromagnesu. 3. Festo - globalny dostawca technologii automatyzacji i komponentów pneum

96027 96026 96025 Grupa zaworów hydraulicznych

Grupa zaworów hydraulicznych jest składnikiem, który integruje wiele zaworów hydraulicznych i jest przeznaczony do złożonych układów hydraulicznych, które wymagają scentralizowanej kontroli i regulacji wielu kanałów hydraulicznych. Dzięki zintegrowaniu funkcji różnych zaworów hydraulicznych grupa zaworów hydraulicznych zapewnia użytkownikom wydajne, kompaktowe i łatwe do opanowania hydrauliczne rozwiązanie kontrolne.

96032 96031 96030 96029 Elektrozawna grupa zaworów

Grupa elektromagnesu jest zespołem, który integruje wiele zaworów elektromagnesu i jest przeznaczona do zastosowań wymagających scentralizowanej kontroli wielu kanałów płynów. Łączy zalety zaworów elektromagnesu, takich jak szybka reakcja, precyzyjna kontrola i łatwa integracja, zapewniająca użytkownikom wydajne, kompaktowe i łatwe do zarządzania rozwiązanie kontroli płynów.

96009 96008 96033 Moduł integracji układu hydraulicznego

Moduł integracji systemu hydraulicznego to kompleksowe rozwiązanie, które integruje zaawansowaną technologię hydrauliczną i inteligentne jednostki kontrolne. Został zaprojektowany w celu uproszczenia procesu projektowania, instalacji i konserwacji systemu hydraulicznego, zapewniając użytkownikom wydajną, niezawodną i łatwą do opanowania energię hydrauliczną.

96012 96011 96010 Zintegrowany moduł zaworu hydraulicznego

Zintegrowany moduł zaworu hydraulicznego to zintegrowany moduł, który doskonale integruje zaawansowaną technologię zaworów hydraulicznych i inteligentny system sterowania. Moduł ten został zaprojektowany w celu zapewnienia wydajnych, stabilnych i niezawodnych hydraulicznych rozwiązań sterowania i jest szeroko stosowany w różnych maszynach przemysłowych i systemach hydraulicznych.

91025 91026 91027 Zintegrowany moduł zintegrowanego zaworu

Zintegrowany moduł zintegrowanego zaworu elektromagnesu to zintegrowany moduł, który łączy zaawansowaną technologię zaworów elektromagnesu z inteligentnym systemem sterowania. Został zaprojektowany w celu zapewnienia szybkich, niezawodnych i precyzyjnych rozwiązań kontroli płynów dla różnych urządzeń do automatyzacji przemysłowej i maszyn.

91028 91029 91030 Komponent integratora układu hydraulicznego

Składnik integratora układu hydraulicznego jest jednym z kluczowych elementów, które stanowią integrator układu hydraulicznego (integrator systemu hydraulicznego). Jako wysoce zintegrowany komponent łączy różnorodne funkcje hydrauliczne, aby zapewnić stabilną i wydajną energię hydrauliczną dla różnych rodzajów urządzeń mechanicznych.

82028 83014 97222 97056 Integrator systemu hydraulicznego dla maszyn rolniczych

Integrator systemu hydraulicznego dla maszyn rolniczych jest integratorem systemu hydraulicznego specjalnie zaprojektowanego dla przemysłu maszyn rolniczych. Łączy zaawansowane technologie hydrauliczne i inteligentne systemy sterowania, aby zapewnić silną, stabilną i wydajną energię hydrauliczną dla maszyn rolniczych, pomagając w ten sposób produkcję rolniczą w osiągnięciu modernizacji i wydajności.

91026 81001 83014 Integrator systemu hydraulicznego do maszyn budowlanych

Integrator systemu hydraulicznego dla maszyn budowlanych jest integratorem systemu hydraulicznego specjalnie zaprojektowanego dla przemysłu maszyn budowlanych. Integrator łączy najnowszą technologię hydrauliczną z zaawansowanymi systemami sterowania, aby zapewnić wydajne, stabilne i niezawodne roztwory energii hydraulicznej dla maszyn budowlanych. Dzięki zintegrowanej konstrukcji optymalizuje ogólną wydajność maszyny, poprawia wydajność pracy, zmniejsza koszty konserwacji i wprowadza rewolucyjne zmiany w placówkach budowy, miejscach górniczych i innych ciężkich środowiskach

96024 96023 96019 Integrator systemu hydraulicznego

Integrator systemu hydraulicznego to firma lub osoba, która specjalizuje się w projektowaniu, budowaniu i instalowaniu systemów hydraulicznych dla różnych zastosowań. Współpracują z klientami, aby zrozumieć ich specyficzne potrzeby i wymagania, a następnie opracować niestandardowy system hydrauliczny, który spełnia te potrzeby. Integratorzy systemów hydraulicznych zazwyczaj mają wiedzę specjalistyczną w zakresie energii płynów, inżynierii mechanicznej i systemów sterowania. Mogą pracować z różnymi komponentami, takimi jak pompy, zawory, cylindry, filtry i

Integrator hydrauliczny

Integrator hydrauliczny jest rodzajem urządzenia stosowanego w układach hydraulicznych do pomiaru i integracji przepływu płynu przez pewien czas. Zasadniczo działa jako licznik przepływowy, który oblicza całkowitą objętość płynu, który przeszedł przez układ. Informacje te mogą być wykorzystywane do różnych celów, takich jak monitorowanie wydajności układu hydraulicznego, kontrolowanie natężenia przepływu płynu lub określanie całkowitej ilości płynu stosowanego w procesie. Integratorzy hydrauliczni mogą występować w różnych formach, w tym w wersjach mechanicz

96014 Zintegrowane zastawkę hydrauliczną

Zintegrowany zawór hydrauliczny to rodzaj zaworu, który łączy wiele funkcji w jedną jednostkę. Może to obejmować funkcje takie jak kontrola ciśnienia, kontrola przepływu, kontrola kierunku, a nawet filtracja. Integrując te funkcje z pojedynczym zaworem, może pomóc uprościć ogólny układ hydrauliczny, zmniejszyć liczbę potrzebnych komponentów oraz poprawić ogólną wydajność i wydajność systemu. Zintegrowane zawory hydrauliczne są powszechnie stosowane w różnych systemach hydraulicznych, w tym maszyn przemysłowych, urządzeń mobilnych i jednostkach energ

96020 96027 96030 96033 Wiele zastawek hydraulicznych

Wielokrotna zawór hydrauliczny jest rodzajem zaworu, który ma wiele portów i może kontrolować przepływ płynu hydraulicznego w wielu kierunkach. Zawory te są powszechnie stosowane w układach hydraulicznych do regulacji przepływu płynu do różnych części układu, takich jak cylindry, silniki i inne składniki hydrauliczne. Istnieje kilka rodzajów wielu zaworów hydraulicznych, w tym: 1. Kierunkowe zawory sterujące: Zawory te kontrolują kierunek przepływu płynu hydraulicznego w układzie hydraulicznym. Można je wykorzystać do kontrolowania ruchu cylind

96001 96002 96003 ZAWÓR HYDRAULICZNY

Zawór hydrauliczny to urządzenie mechaniczne, które kontroluje przepływ płynu hydraulicznego w układzie hydraulicznym. Służy do regulacji ciśnienia, kierunku i objętości płynu, aby zapewnić, że system działa wydajnie i bezpiecznie. Zawory hydrauliczne występują w różnych typach, w tym kierunkowe zawory sterujące, zawory sterujące, zaworom sterującym przepływu i zaworom kontrolnym. Są one powszechnie stosowane w systemach hydraulicznych w branżach takich jak budownictwo, rolnictwo i produkcja.

91003 91009 91010 Kierunkowy zawór sterujący

Kierunkowy zawór sterujący jest rodzajem zaworu stosowanego do kontrolowania kierunku przepływu płynu w układzie hydraulicznym. Zwykle stosuje się go do regulacji przepływu płynu hydraulicznego do różnych siłowników, takich jak cylindry lub silniki, w celu kontrolowania ruchu maszyn lub sprzętu. Kierunkowe zawory sterujące występują w różnych typach, w tym zaworach szpuli, zaworach poppetycznych i zaworach obrotowych. Można je obsługiwać ręcznie, obsługiwać elektromagnes lub obsługiwać pilotaż, w zależności od konkretnych wymagań aplikacji.

96007 96023 Wiele kierunkowych zaworów sterujących

Wielokrotny zawór sterujący jest rodzajem zaworu, który umożliwia kontrolę przepływu płynu w wielu kierunkach. Zawory te są powszechnie stosowane w układach hydraulicznych do regulacji przepływu płynu do różnych siłowników lub komponentów. Wiele kierunkowych zaworów sterujących może mieć wiele portów i opcje sterowania, umożliwiając precyzyjną kontrolę nad kierunkiem i prędkością przepływu płynu. Zawory te są niezbędne do kontrolowania ruchu cylindrów hydraulicznych, silników i innych składników hydraulicznych w różnych zastosowaniach przemysłowych.

96006 96100 wielokrotny zawór sterujący

Wielokrotny zawór sterujący to rodzaj zaworu, który umożliwia kontrolę wielu strumieni lub procesów płynów w systemie. Zawory te zazwyczaj mają wiele portów wlotowych i wylotowych, a także wiele mechanizmów sterowania, które można dostosować do regulacji przepływu każdego strumienia niezależnie. Wiele zaworów kontrolnych jest powszechnie stosowanych w zastosowaniach przemysłowych, w których wymagana jest precyzyjna kontrola wielu procesów. Mogą być stosowane w różnych branżach, w tym oleju i gazu, przetwarzaniu chemicznym, oczyszczaniu wody i wytwarzaniu

IS70402 TM70402 Części hydrauliczne zwalniające ciśnienie

IS70402 TM70402 Zawór proporcjonalny łagodzący ciśnienie jest składnikiem hydraulicznym stosowanym w różnych układach hydraulicznych do kontrolowania i regulacji ciśnienia. Zawór ten jest zaprojektowany w celu zmniejszenia nadmiernego ciśnienia w układzie poprzez przekształcenie przepływu płynu z powrotem do zbiornika po osiągnięciu ustalonego limitu ciśnienia. Zawór proporcjonalny jest rodzajem zaworu, który zapewnia precyzyjną kontrolę nad ciśnieniem w układzie poprzez zmianę natężenia przepływu proporcjonalnego do sygnału kontrolnego. Pozwala to na d

February 22, 2024

IS58401 TM58401 Rolowanie ciśnienia zaworu proporcjonalnego dla John Deere F061736

IS58401 TM58401 ZAWÓR ROZWIĄZANIA PROPORTOWY jest komponentem zaprojektowanym do użytku w sprzęcie John Deere, specjalnie dla modelu F061736. Zawór ten pomaga regulować ciśnienie w układzie hydraulicznym, zapewniając precyzyjną kontrolę i zapobiegając uszkodzeniu systemu. Jest to zawór proporcjonalny, co oznacza, że ​​może dostosować przepływ płynu w odpowiedzi na zmiany ciśnienia, umożliwiając płynne i wydajne działanie sprzętu. Zawór ten jest kluczową częścią systemu hydraulicznego w sprzęcie John Deere, zapewniając optymalną wydajność i niezawodność.

February 22, 2024

SKX5P-17-208 KDRDE5K-20/40C07-109 Proporcjonalny zawór elektromagnesu dla Kobelco SK200-6E DH Volvo Hyundai Sany

SKX5P-17-208 KDRDE5K-20/40C07-109 to proporcjonalny zawór elektromagnesu, który jest kompatybilny z Kobelco SK200-6E, DH, Volvo, Hyundai i Sany Construction Equipment. Zawór ten został zaprojektowany w celu zapewnienia precyzyjnej kontroli przepływu płynu hydraulicznego do różnych elementów sprzętu, umożliwiając płynne i wydajne działanie. Jest to komponent wysokiej jakości, który jest niezbędny do prawidłowego funkcjonowania tych maszyn.

YN35V00041F1 KDRDE5K-31/30C50-102 ZAWÓR SENOROWY PMY HYDRAULOWY

YN35V00041F1 KDRDE5K-31/30C50-102 to proporcjonalny zawór elektromagnesu pompy hydraulicznej. Jest stosowany w układach hydraulicznych do kontrolowania przepływu płynu i ciśnienia w układzie. Zawór elektromagnesu jest urządzeniem elektromechanicznym, które otwiera się i zamyka, aby umożliwić lub ograniczyć przepływ płynu przez zawór. Zawór proporcjonalny pozwala na precyzyjną kontrolę przepływu i ciśnienia w układzie hydraulicznym, co czyni go idealnym do zastosowań, w których ważna jest dokładność i wydajność.

F00N210196 Zawór wlotowy pompa paliwa pompa paliwa

Zawór pomiarowy paliwa F00N210196 to zawór elektromagnesu stosowany w systemach pomp paliwowych do kontrolowania przepływu paliwa do silnika. Odpowiada za dokładne pomocy ilości paliwa dostarczanego do silnika, zapewniając optymalną wydajność i wydajność. Ten zawór jest niezbędnym elementem układu paliwowego, ponieważ reguluje przepływ paliwa w oparciu o potrzeby silnika. Ważne jest, aby zawór pomiarowy paliwa działał prawidłowo, aby zapobiec takimi problemami, jak słabe zużycie paliwa, zniekształcenie silnika i zmniejszona wydajność. Zaleca się regularne utrzymanie

Skontaktować

• Tel: +86-0086-18128242078
  • Mobile Phone: +8618138994378
  • Email: ann@ishino.cn
  • Adres: Room 2410, Building 6, Nanhai Wanda Plaza, No.28, Gui Lan North Road, Guicheng Street, Nanhai District , Foshan, Guangdong China

Wyślij zapytanie

Lista powiązanych produktów

Podążaj za nami

Copyright © 2024 Guangdong Heidler Technology Co., Ltd All rights reserved.
We will contact you immediately

Fill in more information so that we can get in touch with you faster

Privacy statement: Your privacy is very important to Us. Our company promises not to disclose your personal information to any external company with out your explicit permission.

Wysłać