Dom> Aktualności
November 14, 2023

OE NO: 424A10A120 Proporcjonalny zawór elektromagnesu dla urządzeń mobilnych

Od maszyn budowlanych i rolniczych po pojazdy miejskie sprzęt-Mobile jest wykorzystywany w wymagających środowiskach. Sensory używane na maszynach mobilnych muszą być zaprojektowane i zbudowane zgodnie z najwyższymi standardami. Heidler oferuje OEM :

November 08, 2023

Szyna pod wysokim ciśnieniem dla systemów powszechnych

Czujnik ciśnienia kolei Kolej pod wysokim ciśnieniem nadaje nazwę systemowi powszechnego i łączy pompę i wtryskiwacze razem jako centralny składnik hydrauliczny. Przechowuje sprężone paliwo i dostarcza je do wtryskiwaczy. Czujnik ciśnienia szyny i - niezależny od konfiguracji systemu - dodatkowy zawór sterujący ciśnieniem lub zawór ograniczający ciśnienie są zawsze zamontowane na szynie wysokociśnieniowym jako komponenty montażowe.

October 13, 2023

03L130764A 5WS40730 Zawór regulatora ciśnienia dla Audi Volkswagen

Zawór regulatora ciśnienia 03L130764A jest komponentem stosowanym w systemach paliwowych motoryzacyjnych. Jest odpowiedzialny za regulację ciśnienia paliwa dostarczanego do wtryskiwaczy paliwa. Ten zawór zapewnia, że ​​ciśnienie paliwa pozostaje w określonym zakresie, umożliwiając optymalną wydajność silnika i wydajność paliwa. Zawór regulatora ciśnienia jest zazwyczaj znajdujący się na szynie paliwowej, która jest metalową ruro, która dostarcza paliwo do wtryskiwaczy. Jest podłączony do linii zasilania paliwa i odbiera paliwo pod wyższym ci

August 23, 2023

16 -letni rynek silników Jak dobrze

Rozpoczyna się nowy rok. W 2015 r. Można powiedzieć, że wydajność różnych marek w polu silnika jest mniej więcej, więc spójrz na rynek silników, który rozpoczął się w roku małpy, jak żywi. Korzystając z jednego z najpopularniejszych pozdrowień z wiosennego festiwalu roku małpy, jak główne firmy silnikowe w 2016 r. „Monkey Sai Lei” („Monkey Sai Lei” jest homofonikiem kantońskiego „Good Sharp” (dobre potężne ), jest jednym z najpopularniejszych pozdrowień wiosennego festiwalu roku małpy)? Recenzja 2015: Topna dziesiąta stopa wzrostu minus osie

August 23, 2023

Czy wiesz coś o wspólnych systemach kolejowych wysokiego ciśnienia wysokiego ciśnienia?

Jako bohater zakulisowy, Bosch od ponad 100 lat wnosi niezliczone technologie i wynalazki w globalnym przemyśle motoryzacyjnym i stopniowo wyrosła na największego dostawcę technologii motoryzacyjnych na świecie. Dzisiaj Xiaobi zabierze Cię do poznania produktu z Bosch - Diesel High Press Common Rail System, aby zobaczyć, jak to działa. W 1892 r. Niemiecki inżynier Rudolf Diesel wynalazł pierwszy na świecie silnik wysokoprężny i nazwał go silnikiem Diesla. Jak wszy

August 16, 2023

Funkcja jednostki pomiarowej zaworu sterującego dla zasilania pompy olejowej

Po zawieszeniu silnika kontrolowanego elektronicznie dyszę paliwową i jednostkę pomiarową paliwa są często wymieniane. Wśród nich jednostka pomiarowa paliwa jest często utknięta z powodu zużycia korpusu zaworu, co prowadzi do zjawiska awarii, że pojazd jest często trudny do ustalenia ciśnienia szyny, trudny do uruchomienia, przerywany Flameout, a prędkość jest ograniczona do 1500 obr / min. ● Wideo: Bosch Common Rail System - Struktura jednostki pomiarowej

August 16, 2023

Rola indywidualnych czujników samochodu

Funkcją czujnika samochodowego jest wykrycie informacji o warunkach silnika związanych z kątem zaliczki zapłonu i wprowadzenie informacji do elektronicznej jednostki sterującej jako podstawy obliczeń i czasu. 1. Zgodnie z klasyfikacją ilości fizycznej czujnika można go podzielić na przemieszczenie, siłę, prędkość, temperaturę, przepływ, skład gazu i inne czujniki. 2. Zgodnie z zasadą pracy czujnika można go podzielić na opór, pojemność, indukcyjność, halę, fotoelektryczne, siatkę, termoparę i inne czujniki. 3. Zgodnie z naturą k

Skontaktować

• Tel: +86-0086-18128242078
  • Mobile Phone: +8618138994378
  • Email: ann@ishino.cn
  • Adres: Room 2410, Building 6, Nanhai Wanda Plaza, No.28, Gui Lan North Road, Guicheng Street, Nanhai District , Foshan, Guangdong China

Wyślij zapytanie

Lista powiązanych produktów

Podążaj za nami

Copyright © 2024 Guangdong Heidler Technology Co., Ltd All rights reserved.
We will contact you immediately

Fill in more information so that we can get in touch with you faster

Privacy statement: Your privacy is very important to Us. Our company promises not to disclose your personal information to any external company with out your explicit permission.

Wysłać